CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

PUNKS REUNION EN LA BEGOOD DE BARCELONA

SALA BEGOOD




Sábado, 27 de octubre de 2018 de 21:30 a 03:00
Sancho de Ávila 78, 08018 Barcelona

HORARIS

➡️ 21:30h Obertura de portes
➡️ 22:00h Estúpido Yo! (El Masnou)
➡️ 23:00h Reyerta (Madrid)
➡️ 00:00h Paüra (Barcelona)
➡️ 01:00h D-TOX (Gasteiz)
➡️ 02:00h TheFox196 (Les Fonts)

ENTRADES (5€ ANTICIPADA / 7€ TAQUILLA)

INFORMACIÓ DELS GRUPS

D-TOX (Gasteiz)

Grup de punkrock de l'esplanada Alabesa format l'any 2009. El maig de 2010 enregistren una maqueta homònima de 8 temes entre la ESCIVI d'Andoain i el local d'assaig d'Aritz Gainzarain, a Gasteiz. A finals de 2011 entren a Mil de Jabo Estudis a gravar el que serà el seu primer CD, "El Sacamantecas (2012)". Aquest àlbum, malgrat ser de qualitat amateur, té una bona acollida entre els fidels de la banda. El desembre de 2012 entren al local de Kaotiko a Agurain per gravar "Risa & Rabia (2013)" sota la producció de Fran Pérez i de Fonta Kaotiko. Després d'un canvi de formació entren en Itxura Estudioak a Altsasu per gravar una vegada més amb Fran i Fonta el tercer disc "12 Canciones que no conocías antes de escucharlas". Amb la formació ja consolidada s'enfronten a la preparació del seu quart treball, per al qual dediquen gairebé un any i mig de composició i producció. "Demolición (Bicho Raro Records, 2018)" és una barreja entre tot el que els quatre alabesos han anat desenvolupant al llarg dels seus vuit anys de trajectòria: ironia, crítica social, i molta desimboltura.



PAÜRA (Barcelona)

Amb Barcelona com a central d'operacions i com a punt de mira de les crítiques de les cançons, aquesta banda es va estrenar l'any passat amb un primer EP homònim, enregistrat a EM Estudis, amb cinc cançons que es mouen entre el punkrock i l'oi, amb altes dosis d'emotivitat i ràbia. Punkrock en català, directe i efectiu, amb tornades destripadores i textos compromesos. Punkrock del bo, vaja, doncs resulta difícil no cantar els seus temes a crits fins a deixar la gola feta merda. La revista Mondosonoro els va situar en el TOP3 de Catalunya de l’any 2017 i, tot i la seva curta trajectòria discogràfica, ja porten un bon grapat de concerts a l’esquena i el juliol d'aquest any els vàrem poder gaudir al festival Barna'n'roll del Poble Espanyol. Paüra representa sense dubte un crit de revolució i un alè d'esperança i aire fresc a l'escena actual del punkrock en català.



REYERTA (Madrid)

Grup de punk de Madrid format originalment l'any 2016. L'estiu del 2017 enregistren cinc temes nous que conformen el seu primer treball: l'EP "Libres y Salvajes", enregistrat a John Hammond Records. Punk contundent en castellà de la vella escola. Punk ràpid i precís que colpeja amb força les consciències adormides! Els tindrem a Barcelona el proper 27 d'octubre en la seva primera incursió en terres catalanes!



THEFOX196 (Les Fonts)

The Fox 196 és un grupàs de punkrock Les Fonts. Aquest mateix any han publicat el seu nou EP "Buitres Negros", amb quatre temes que marquen una nova direcció en la trajectòria del grup, amb un so molt més bèstia, elaborat, cru i real. L'EP va ser produït el gener d'aquest mateix any per Adrià Beltran (CRIM) i Xavi Escribano (Violets); gravat i mesclat el febrer a EM Estudi, i masteritzat per Steve Rizun a Drive Studios, a Toronto, Canadà. No us els perdeu perquè no us deixaran indiferents!



ESTÚPIDO YO! (El Masnou)

Punkrock melòdic en català des del Masnou, divertit i alhora sarcàstic, i amb coros al més pur estil NOFX. Aquest mateix any van estar de gira per la península obrint pel famós grup suec Venerea, i ja tenen ganes de tornar a aterrar a Barcelona!

No hay comentarios