CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

ERROR FEST EN LAS FIESTAS DE GRACIA

ERROR FEST EN LAS FIESTAS DE GRACIA

19 de agosto – 21 de agosto
Del 19 de agosto a las 23:00 al 21 de agosto a las 3:00
08024 Barcelona

Error! Design, l’estudi ubicat al barri de Gràcia i conegut per fer cartelles per bandes com Guns n’ Roses, Soundgarden, José González, Ben Harper, Wilco, The Black Keys i més, repeteix enguany a la Plaça Rovira amb la seva proposta de festival “underground”. Posarà el toc rockerol a les festes de gràcia amb bandes Barcelonines reconegudes i un convidat de Galicia. Totes elles amb un punt en comú: amics, clients o antics clients de l’estudi.

Dissabte 19 Agost · Gratuït -------------------------

23:00h CRITTERS
Rock, Garage, Punk, Actitut i Energia. Això és el que desprenen Critters en directe i presentant el nou disc “Fuegote” (Matter of Sound 2016) després d’una llarga temporada d’inactivitat.
Ballarem hits com ‘Gipsy Manuela’ fins a asgotar-nos!

00:00h GUERRERA
Desde Galicia, tornen a Barcelona a presentar el seu recent album homònim (Matapadre 2016) i a deixar-nos clar que per alguna raó són la banda de Rock Psicodèlic, Blues i Stoner més potent de la península.

01:15h ZA!
Són aquella banda que un cop a la vida has de veure damunt d’un escenari. Com dues persones poden fer tant d’enrenou? La germanor i la poca vergonya són els conquistadors dels seus directes.

02:30h KENTUCKY FRIED NIGGAZZ
Vam veure a Dinger King protagonitzant el nostre video line up. I ara el podrem veure el dissabte 19 a mode de fi de festa juntament amb el seu company Willy Watermelon sota el projecte de KFN (aka Kentucky Fried Niggazz) que amb el seu rap ens portarà cap als 80's i ens farà un recorregut ple de crítiques socials fins al dia d'avui, destacant-nos temes tant importants com el 'VHS' o el significat de 'MILF'. 
Nosaltres no estem preparats... i vosaltres?


Diumenge 20 d'Agost · Gratuït -------------------------

23:00h BÖIRA
Aquells dies en què no necessites cantar per sentir la música. Aquells moments en que necessites una banda sonora pels teus sentiments. Desde el Baix Llobregat tenim la solució: rock instrumental que et faran viatjar per l’espai i et posaran els pèls de punta.

00:15 ANÍMIC
El darrer any vam tenir la visita de Ferran Palau en acústic, i aquest any com no podia ser d’una altra manera el tindrem amb Anímic. Presenten “Skin” (BCore 2017), una nova proposta per part dels de Collbató, on exploren l’electrònica i s’allunyen dels treballs anteriors.

No hay comentarios