CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

7 XUKLIS FESTIVAL EN PLA DE MONTBAU - BARCELONA

PLA DE MONTBAU BARCELONA

sábado, 19 de mayo de 18:00 a 2:00
Del 19 de mayo a las 18:00 al 20 de mayo a las 2:00
Pla de Montbau, 08035 Barcelona (Barcelona), Espanya

Ja el tenim aquí!
Un cop més, i ja en van 7 edicions, el #Xuklis Festival torna a ser un fet.

El próxim 19 de maig celebrarem la setena edició d'aquest acte que, aprofitant el poder d'unió de la música, té com a principals objectius fer d'altaveu de la gran feina que l'AFANOC - La Casa dels Xuklis fa pels menuts que pateixen càncer, i al mateix temps recaptar un bon grapat d'€ per ajudar al manteniment de les seves instal.lacions.

'La Casa dels Xuklis' és una casa d'acollida, la finalitat i objectiu principal de la qual és millorar la qualitat de vida dels nens i nenes malalts de càncer i de les seves famílies mentre dura el tractament d'aquesta malaltia.

El cartell d'aquesta edició el formen 5 bandes de primer nivell com són


Completa el cartell la Monturiol's Band que, agafant la gran responsabilitat d'obrir el Festival, repeteixen un any més, sent la banda que més vegades ha tocat en el Xuklis Festival.
Recordem que són alumnes de l'Institut del barri , L'Institut Narcís Monturiol, que durant l'any assagen i preparen un petit repertori.

Tindrem, com cada any, les programacions de Midnight Feline que des de la taula de só amenitzarà els moments previs a les actuacions de cada banda, i a la nostra estimada mestra de cerimònies, la Raquel Loscos, que ens presentarà als grups i anirà donant informació de tot el que pugui anar passant durant el Festival.

Aquest any comptarem de nou amb els amics de l'Agrupación Motera Catalana - A.M.C
Una associació dedicada a organitzar, col.laborar i promoure actes i esdeveniments de caràcter social des del món de les motos.
Us anirem donarem més info del que te previst l'AMC pel dia del Festival.

Com sempre, la recaptació i posterior aportació sortirà del servei de bar i de la venda de marxandatge relacionat amb el Festival.
Sopeu i bebeu amb nosaltres!

Aquestes 8 hores de música, aquest any començem una hora abans, no serien possible sense tota la feina prèvia de mesos que han dedicat l'AFANOC, l'Associació de Veïns de Montbau i els veïns i veïnes de Montbau per tal que el Xuklis Festival sigui una realitat i un èxit.

Us volem demanar un favor i és que ens ajudeu.
Com? 
Doncs fent d'altaveu, fent soroll, compartint aquest esdeveniment i convidant a tots els vostres amics a passar una gran nit de música, solidaritat, implicació i sobretot, de molt bon rotllo.

Els nanos de La Casa dels Xuklis ja us ho estan agraint.

Us esperem a Montbau, Territori Xukli, el próxim 19 de maig!!



Un any més, el Xuklis Festival - #rockpelsxuklis està dedicat a la figura d'en Pep Pla, President de l'AFANOC.
Ell va ser un dels impulsors del Festival i seva la idea de fer arribar a tothom la feina de l'AFANOC per mitjà de la música i la unió social.

Salut i #rockpelsxuklis! 🤘🏽

No hay comentarios