CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

KOMODOR EN LA REC ON FIRE DE IGUALADA - BARCELONA

en la rec on fire de igualada

viernes de 23:30 a 5:00
Del 15 de junio a las 23:30 al 16 de junio a las 5:00
carrer de la creueta 37, 08700 Igualada

Divendres 15 de juny concert amb Komodor i OBSTACLE! Dos grups de Punk i rock que vindran a presentar-nos els seus nous cd's amb uns directes plens d'energia. 

"Obstacle neix l’any 2008 influenciats pel punk rock fet a casa, en aquests 10 anys de carretera han portat les seves cançons personals i reivindicatives per tot el territori català.
Actualment Obstacle es troba presentant el seu segon treball Amnesia, que es pot escoltar a les principals plataformes musicals o bé també els pots descarregar de franc a: http://www.mediafire.com/file/tjtl492j8c4ej8s/Obstacle+-+Amnesia.zip
En definitiva Obstacle es un grup d’amics als quals els hi agrada el rock en totes les seves vessants"


"Komodor es una banda de rock combativo de Girona, formada a mediados de 2015. No se puede hablar de Komodor sin hablar de crítica social, a la vez que de solidaridad con las personas que día a día son aplastadas por la mano del capitalismo, el amor por aquello marginado, fuera de la ley, las flores que crecen en la basura de las calles sin luz. Música contundente con mensajes claros a la vez que metafóricos, donde los únicos gobernantes son los personajes imaginarios de sus historias que a través de las canciones cobran vida y hablan de injusticias, pero nunca de rendición."

No hay comentarios