CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

LA SKA BRASS - EN LA MORRALLA DE BLANES - GIRONA

sala morralla de blanes

viernes de 23:00 a 3:00
Del 15 de junio a las 23:00 al 16 de junio a las 3:00
Av. Estació Nau 70 nº4, 17300 Blanes

Aquest divendres 15 Blanes torna a ser el centre d’operacions de La ska Brass i els seu Punk Ska més combatiu. Aterren amb la seva energia de sempre per llançar un missatge clar i contundent sobre el terror i la informació dels mitjans. A cops de guitarra i de vents, porten els seus ritmes a la sala per fer-nos botar i cantar. Encantats de ser la parada Girona de la seva gira del terror 2018.
I com no podia ser d’una altre manera, per acompanyar-los tindrem al nostres grup de punk de capçalera, que ja sabem quan venen fins i tots els maons entonen els himnes del Punks and Company.

I per si no fos prou acabarem la nit amb una batalla de dj’s èpica. Tres dj’s locals lluitaran a cop punk, temazos d’ahir i d’avui per fer de la sala una muntanya rusa desenfrenada no apte per cardíacs. 
Qui es mereixerà ser aclamat per la gent com el rei del punk? Serà P.D broot que ja va fer que volessin les balles de l’ensorrat amb les seves mescles, o bé l’home revelació de qui tothom parla després del seu prometedor debut, parlem de Dj Alvarito vs Dj Borjamari. I el tercer qui deu ser el misteriós DJ Viepunko, vindrà directe dels 80/90?

No hay comentarios