CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

ELISMA EN LA ALTERNATIVA DE LA BISBAL DEL EMPORDA - GIRONA

alternativa de la bisbal

Sábado, 29 de septiembre de 2018 de 22:00 a 05:00
Passeig Marimon Asprer,11, 17100 La Bisbal

ELISMA + ROADKILL + TABULA RASA a L'Alternativa
22h. Obertura de portes
Anticipada 3€
Taquilla 5€

TABULA RASA
Banda de rock/metal de la provincia de Girona

ROADKILL
Banda de Heavy Metal de la Costa Brava.
RoadKill, es crea en un mòn dominat per estils de música potents, on destaquen per la seva vivacitat en combinar els diferents aspectes del Heavy Metal mes clàssic, fins a arribar a uns riffs de guitarra inspirats en el metall mes fosc. 
Ells son un quintet que pretenen impactar amb diferència, tot esperant el seu nou treball inspirat en una firma marcada en la carretera.

ELISMA
és un “power trío” de Hard Rock liderat per Ismael Berengena, que juntament amb el seu germà Rubén Berengena a la bateria y el baixista Gerard Cantero ofereixen un potent i imparable show ple d’energia y actitud.
La banda es va formar al 2011 per la gravació del seu primer disc “andar” amb algunes velles cançons que tenia Ismael. Juntament amb el baixista Alex Morell comencen a girar per Catalunya y Espanya a l’any 2012 i 2013.
Al 2014 publiquen el seu segon disc “Mundo inmundo” en el que col.laboren dotze guitarristes de primera línia a nivell estatal com Alberto Cereijo (Los Suaves), Juan Flores “Chino” (Sinkope), Miguel Pino (Exceso), Alfonso Samos, David Muñoz “Gnaposs”, etc.
Al 2015 segueixen girant, participen en alguns festivals y comparteixen escenari amb bandes com Barón Rojo, Porco Bravo, The Godfathers, Mamá Ladilla… Al 2016 s’incorpora el baixista Gerard cantero i sense deixar de fer concerts treballen en les noves cançons del seu tercer disc “Somos Nosotros Los Que Hacemos Rock” que publiquen a l’Abril de 2018.
Si estàs buscant una autèntica banda de Rock amb un espectacle enèrgic que et porti a un altre nivell, ELISMA és la teva banda.

No hay comentarios