CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

ANGELUS APATRIDA EN LA STROIKA DE MANRESA

sala stroika de manresa

sábado de 21:00 a 01:00
Avinguda dels Dolors, 17, 08243 Manresa

DS 01 JUN // 21:00
BROKEN NECK presenta:
ANGELUS APATRIDA + BELLAKO + WE EXIST EVEN DEAD
ENTRADA ANT 12E ' TAQ 15E

ANGELUS APATRIDA

Combinant sàviament i amb molt de gust: el poder, velocitat, ritme i melodia, Angelus Apatrida són considerats els màxims exponents del trash-metal estatal. 

Després de dos llançaments nacionals independents, Angelus Apatrida va signar amb Century Media per llançar els seus últims 3 àlbums: "Clockwork" (2010), "The Call" (2012) i el seu més recent treball “Hidden Evolution”, que va arribar a principis de 2015 i que es va situar en impressionant número 2 en les llistes de vendes espanyoles. Aquest últim treball va portar a la banda per tres gires europees durant aquell mateix any, juntament amb la primera visita a Amèrica del Sud, amb un total de 170 dates en 12 mesos. Tornen a l'Stroika per presentar el seu últim treball "Cabaret de la Guillotine" (Century Media 2.018) que es va situar en el número 4 de vendes de l'Estat Espanyol. 

Gires amb bandes com Arch Enemy, Belisario, Skeletonwitch, Havok, 3 Inches Of Blood, Dying Fetus i molts altres a tot Europa i recentment també amb Rotting Christ i Havok pel Japó.

No hay comentarios