CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

GRANOLLERS METAL MELTDOWN EN LA NAU B1 DE GRANOLLERS

sala nau b1 granollers

sábado de 21:00 a 03:00
C/ Enric Prat de la Riba 77, 08401 Granollers

Després de l'èxit que va suposar la visita de Soziedad Alkoholika a Granollers a principis d'aquest any, tant des de la pròpia sala com des de la direcció de la revista de rock / metal Science of Noise hem vist la necessitat de donar continuitat a propostes similars a la ciutat, de manera que hem establert una col.laboració que permeti poder gaudir de grups variats i de primer nivell de forma periòdica a la pròpia Nau B1.

Per la primera d'aquestes col·laboracions, que hem volgut anomenar "Granollers Metal Meltdown" com a marca que esperem que pugui esdevenir també recorrent, hem volgut convidar als madrilenys VITA IMANA | Official, una banda ja gairebé mítica de groove metal formada l'any 2005 amb discassos a les seves espatlles com "Uluh", "Oceanidae" o el seu recent "Bosa", on demostren que alguns canvis de formació no han fet decréixer ni una mica la seva potència ni l'efectivitat de la seva mescla característica entre thrash, groove i ritmes tribals.

Al seu costat, els mataronins Bellako us rebenteran el cap amb el seu violent thrashcore i el seu espectacular directe. El seu últim disc, "Demonios", els ha catapultat finalment a la primera línea del hardcore estatal, lloc on es mereixen estar per mèrits propis tal i com demostren amb cada un dels sidrals que munten nit rere nit sobre l'escenari.

Tampoc hem volgut que faltéssin els nostres amics de Blaze Out, que estaran presentant el seu nou disc "Instinct" i que ja van estar en aquest mateix escenari fa cosa de tres anys per certificar una nit memorable de metall. Els d'en Gerard Rigau són una banda versàtil que es mou entre el metal clàssic, el thrash i el groove metal, i la seva connexió amb el públic és sempre memorable.

Per acabar, també hem volgut tenir representació de la ciutat de Granollers al cartell: per una banda, amb l'actuació dels Reset in May, grup local de metalcore i metal melodic que voldrà demostrar que tenen un lloc entre els grans noms de l'escena. Per l'altra, acabarem la festa amb el Kararocker, el karaoke metal per excelència i que aquest any celebra el seu desé aniversari. Ja sigui al Rock Fest, a la sala Rocksound, al Minibeat o a una de les nostres festes, aquesta iniciativa granollerina és garantia de diversió, interactivitat i festivitat.

També estaran acompanyant-nos els nostres amics de HCXHC (Hardcore Hits Cancer), que posaran el seu stand de merchandising en benefici de fundacions i associacions que es dediquen al tractament de nens malalts de càncer, i que us animem a que us hi acosteu i us informeu de la genial feina que fan.

Recordeu que si voleu que esdeveniments així segueixin celebrant-se a Granollers, és imprescindible que en sigueu partíceps. La nostra idea és començar a introduir la ciutat al mapa del rock i metal a Catalunya, un mapa al que ja es hora que per fi s'hi posi. I 10 euros són ben poqueta cosa per un concert d'aquest nivell.

Ens veiem tots el dia 30 de novembre!

No hay comentarios