CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

ROCK PELS XUKLIS EN LA APOLO DE BARCELONA

sala apolo

sábado de 19:00 a 23:00
Nou de la Rambla 113, 08004 Barcelona

El 3r RockpelsXuklis arriba a l'Apolo!!
Una nit de música en viu que té com a objectiu donar a conèixer els serveis que ofereix l'AFANOC i recollir fons pel seu finançament.

En especial per La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per infants i adolescents amb càncer, i per a les famílies que s'han de desplaçar del seu punt d'origen per tal que els seus fills o filles rebin tractament als hospitals de referència de Barcelona.

L'estada a La Casa per aquests infants i adolescents, així com per a les seves famílies és totalment de franc, i actes i esdeveniments com aquest son d'un gran ajut per l'AFANOC, contribuint que aquest caràcter gratuït pugui seguir sent així.

Més info a www.afanoc.org

En aquest 3ª edició a la Sala Apolo tindrem a 3 grans bandes que ens faran cantar, ballar i moure el cap i cos




Sens dubte, tres grans grups per a una gran causa que un cop més formaran part de la família dels #Xuklis d'una manera desinteressada per tal que, aquests infants segueixin sent infants per sobre de la malaltia durant tot el procés.

Una bona ocasió de col·laborar, ajudar i gaudir d'una gran nit de música al mateix temps.

Podeu trobar les entrades en el següent enllaç a 10€ si les treieu de manera anticipada, i a 13€ si ho feu el mateix dia del Festival.


La recaptació que surti de la venda d'entrades i marxandatge anirà destinada íntegrament a La Casa dels Xuklis.

Segur que és un bon regal per fer a les vostres amistats en les properes festes de Nadal i compartir-ho plegats.

Volem agrair especialment a la Sala Apolo la seva implicació i ajuda amb l'organització d'aquest 3r RockpelsXuklis per haver cedit l'espai, així com els mitjans tècnics.

Ara necessitem la vostra ajuda, i com?
Primer esperant que ens acompanyeu el dia 28, i segon convidant i compartint l'esdeveniment entre tots els vostres contactes.

Us esperem a totes i a tots al 3r RockpelsXuklis a l'Apolo!!
Salut i #rockpelsxuklis

No hay comentarios