CONCIERTO RECOMENDADO

ULTIMAS PUBLICACIONES

FESTA MAJOR DE MONTBAU 2020


 Organizado por RockpelsXuklis, AFANOC y 3 personas más
Us convidem a una nova nit de concerts el próxim 24 d'Octubre de 2020 a les 19h. (Obrirem portes cap a les 18h)
Ens trobarem al Camp nº 4 de les LLars Mundet, a tocar del barri de Montbau i al costat del Velòdrom d'Horta, per una gran nit de rock i guitarres amb
@Blackmore's Rising - Tribut a Ritchie Blackmore
@TAYO - Rock Heavy Metal
@Escorpiones - Tribut a Scorpions
3 bandes que, com dèiem, ens han volgut acompanyar i ajudar en un moment tan difícil com el que estem vivint, fet que els volem agrair d'una manera molt especial.
Un moment on tots anem a mig gas i on tot sembla que no acaba d'arrencar, però també un moment en el que el càncer no s'atura i els joves amb càncer i les seves famílies segueixen necessitant tot el suport possible que els dona @AFANOC i La Casa dels Xuklis.
Per poder complir el protocol sanitari, l'aforament serà limitat, l'ús de mascareta obligatori i es disposarà del gel pel rentat de mans que ja forma part del nostre dia dia.
Les entrades, que tindrán un preu de 10€, les podreu trobar en el següent enllaç
Als que no pugueu venir però vulgeu col.laborar no compreu l'entrada.
Podeu fer una aportación per Bizum amb el codi 00542, i d'aquesta manera no deixarem localitats buides i podrán ser aprofitades per qui si pugui/vulgui venir.
Hi haurà servei de bar amb begudes, snacks i entrepans, a banda de la carpa de 'merch' que tots ja coneixeu.
El sector de la música està patint un moment delicat, i és per això que ens motiva el doble poder organitzar aquest #rpx.
Músics, bandes, tècnics, empreses de muntatge d'escenaris, etc. tenen també molta necessitat de poder exercir la seva activitat, i poder posar el nostre gra de sorra ens fa especial il.lusió.
Per tant, no us ho penseu gaire ja que no hi haurà moltes entrades degut a l'aforament permès, i si voleu estar i col.laborar acompanyeu-nos en el RockpelsXuklis - Festa Major Montbau 2020
música pels joves amb càncer

No hay comentarios